skip to Main Content

Winnaar Aanmoedingsprijs 2022: Sem Hoos

Half december werd Sem Hoos verrast tijdens zijn theater oefenavond in Het Klooster. Die avond werd hem verteld dat hij de winnaar is van de Cultuur Aanmoedigingsprijs 2022, vanwege zijn multitalenten. Zingen, piano spelen, componeren, toneel spelen, hij kan het allemaal!

Tijdens de uitreikingsavond van de grote Cultuurprijs Woerden 2022 op 11 januari 2023 zal Sem zijn prijs (een oorkonde, een trofee en een geldbedrag van € 500,=) officieel in ontvangst nemen.

Sem alvast van harte gefeliciteerd!!

Zoals hierboven genoemd:

Naast de Cultuurprijs Woerden is 11 januari ook de Aanmoedigingsprijs 2022 uitgereikt. Deze is dit jaar toegekend aan de 18-jarige Sem Hoos, nieuw jong talent in Woerden. Sem is in Woerden bekend vanuit de muziek- en theaterwereld. Zo zagen we hem optreden met Excelsior tijdens de Proms en andere uitvoeringen, speelde hij mee in diverse theaterstukken zoals Theater Na de Dam en heeft hij zelfs landelijke acteerrollen vervuld.
Onlangs won Sem ook de Koninklijke Conservatoriumprijs. Sem is dus een jong, maar groot aanstormend talent vanuit Woerden, waar we nog veel van gaan horen. Sem ging  naar huis met een trofee, een oorkonde en een gewonnen geldbedrag van € 500,=.

Back To Top