skip to Main Content

John Blok winnaar Cultuurprijs Woerden 2022

John Blok wint Cultuurprijs Woerden 2022
Tijdens een spectaculaire uitreikingsavond in Annex Cinema is vanavond, voor zo’n 172 aanwezige cultuurdragers, de winnaar van de Cultuurprijs Woerden 2022 bekend gemaakt en die winnaar is: John Blok. John ging vanavond naar huis met een prachtige trofee en een gewonnen geldbedrag van
€ 3000,=.
John is kunstzinnig en cultureel bekend in Woerden door zijn dagelijkse gedichtjes met bijpassende foto op zijn socials. Uit zijn hele verzameling aan eigenzinnige, grappige en treffende gedichtjes heeft hij vorig jaar een selectie gemaakt en de mooisten laten afdrukken als ansichtkaart en gebundeld in zijn zelf uitgebrachte dichtbundel.
Daarnaast is John al jaren een verbindende factor in de muziekwereld. Zelf is hij bekend als muzikant en liedjesschrijver, maar ook meewerkend als geluidsman of spelend in diverse bands of optredens. Al jaren beheert hij de oefenruimtes in Poppodium Bredius en heeft hij een goed oor voor nieuw talent. Uit zijn eigen repertoire heeft hij twee jaar geleden een selectie gemaakt en toegelicht en ten gehore gebracht tijdens zijn eigen theatershows in het Rie Theater in Woerden. Het theater was voor twee avonden uitverkocht en een groot succes. John heeft nog meer mooie plannen in petto, daar horen we binnenkort vast meer over!

Back To Top