skip to Main Content

Even voorstellen: Sterre Verschoor

Sterre Verschoor is een 17-jarige Woerdense die op 7-jarige leeftijd is begonnen met zingen bij de Vocalkids in het Klooster. Een jaar later deed zij voor de grap auditie voor de musical Ciske de Rat van Joop van den Ende theaterproducties. Twee seizoenen in deze musical werden gevolgd door een hoofdrol in de musical Mary Poppins. Sindsdien is Sterre druk bezig geweest met zang, spel en dans. Zij volgde na haar laatste musical een musicalvooropleiding bij het Nederlands Musical Ensemble in Den Haag. Hiervoor stond zij onder meer op het podium bij de uitreiking van de Gouden Televizier Ring en bij de Musical Classics in het Rotterdamse Ahoy.

Momenteel zit Sterre in haar examenjaar VWO. Dit combineert zij met de vooropleiding Muziektheater aan het conservatorium Codarts in Rotterdam. Na het behalen van haar diploma hoopt zij te worden aangenomen bij de vervolgopleiding van Codarts.

Sterre: ‘’Ik vind het heel leuk om dit jaar voorzitter te mogen zijn van de Cultuurprijs Woerden. Het is mooi om te zien dat er in Woerden zoveel wordt gedaan met cultuur in al zijn vormen. Door voorzitter te zijn hoop ik jongeren te laten zien dat cultuur niet suf is maar leuk!’’

Back To Top