skip to Main Content

Even voorstellen: Sofie de Bruijn

 

De jury voor de Cultuurprijs Woerden 2019 kent twee nieuwe gezichten. Wij stellen ze aan u voor!

Mijn naam is Sofie de Bruijn. Als Woerdense singer-songwriter heb ik in februari van dit jaar de aanmoedigingsprijs Cultuur gewonnen. Daarmee heb ik niet alleen een geldprijs gewonnen waarmee het mogelijk werd om een CD op te nemen met liedjes uit mijn theatershow PuberTijd!, maar mag ik mij dit jaar ook aansluiten bij de jury van Cultuurprijs Woerden. Een enorme eer en een taak waar ik super veel zin in heb.

Met mijn eigen muziek, teksten en show probeer ik mensen te raken, tot denken aan te zetten en te laten genieten. Dat is wat kunst voor mij is. Bij de beoordeling van de kandidaten zal ik dan ook letten op de creativiteit, de manier waarop men een boodschap wil overbrengen en de mate waarin het mij raakt en nieuwsgierig maakt. Daarbij ben ik niet alleen gericht op muziek maar ben ik geboeid door alle kunstvormen. Het gaat mij om de beleving, op welke manier dan ook.
Ik ben benieuwd naar de kandidaten en wens iedereen succes met de deelname!

De jury van de Cultuurprijs Woerden 2019 bestaat verder uit: Carole Leroy, Dave Kortekaas en Bob Duindam.

Back To Top