Even voorstellen: Mark van Leeuwen

 

De jury voor de Cultuurprijs Woerden 2019 kent twee nieuwe gezichten. Wij stellen ze aan u voor!

Ik ben Mark van Leeuwen. Leerkracht in het onderwijs en daarnaast programmeur van Het Klooster (Poppodium) en coördinator van Struinen in de Tuinen en Popronde Woerden. In het verleden ben ik bestuurslid geweest bij de Kult Kompagnie en heb ik evenementen als NachtCultuur, NachtKlooster, NachtSessies en Gluren bij de Buren georganiseerd. In 2017 heb ik de Cultuurprijs gewonnen met de Kult Kompagnie.

De Cultuurprijs is voor mij een mooie waardering voor hetgeen wat je voor Woerden cultureel vlak aan het doen bent. Ik heb me jaren ingezet met de Kult Kompagnie en het winnen van de Cultuurprijs was een geweldig moment.
Als jurylid wil ik letten het vernieuwende aspect, talentontwikkeling, “anders zijn” en het durfgehalte om dingen te doen die er nog niet in Woerden gedaan worden.

De jury van de Cultuurprijs Woerden 2019 bestaat verder uit: Carole Leroy, Dave Kortekaas en Bob Duindam.