skip to Main Content

De genomineerden zijn bekend!

Donderdag 10 december is het zo ver! Dan wordt na maanden van spanning en inspanning de winnaar van de Cultuurprijs Woerden 2015 bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst op de meest vrolijke locatie van Woerden, De Pretfabriek.

Begin september kwam de jury van Cultuurprijs Woerden, bestaande uit Alies Dezijn, Dave Kortekaas, Hans van Ommeren, Jeffrey Hamilton en Sterre Verschoor, bij elkaar. Zij hebben uit het grote aantal voorgedragen kandidaten dé keuze gemaakt en dit jaar 5 genomineerden aangedragen voor de Cultuurprijs Woerden 2015!

Er staat natuurlijk een hoop op het spel. Naast een mooie trofee, een oorkonde en een aanzienlijk geldbedrag is er natuurlijk de eeuwige roem om als winnaar van deze prestigieuze prijs door het leven te gaan.

Het was een moeilijke klus voor de jury. De voorgedragen kandidaten waren divers en de motivaties krachtig. Toch is het hen gelukt om tot een vijftal genomineerde te komen. Wij stellen ze graag in alfabetische volgorde aan u voor:

  • Akoestival en kunstpark
  • Dichtersgroep Woerden
  • Jasper van den Ham
  • Nachtcultuur
  • Stichting landgoed Bredius

In de komende weken zullen de kandidaten via deze website verder aan u worden voorgesteld. Nu rust op de leden van de jury de zware taak om uit deze genomineerden een winnaar te kiezen. Deze winnaar zal op 10 december publiekelijk bekend worden gemaakt tijdens een speciale feestavond in De Pretfabriek. Kijk voor meer informatie ook op onze Facebook pagina.

Back To Top